Stabil az állapota

Körúti robbantás: az egyik rendőr elhagyhatta az intenzív osztályt

Stabil, kielégítő az állapota a Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőrnek.

2016.09.27 17:28MTI

Elhagyhatta az intenzív osztályt az egyik rendőr, aki a szombat éjjeli Teréz körúti robbantásban sérült meg - értesült kedden a hirado.hu.

Az internetes lap érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság azt válaszolta, hogy stabil, kielégítő az állapota a Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőrnek.

MTI/Kovács Attila

Gyertyagyújtással és mécsesekkel fejezik ki együttérzésüket a résztvevők a VI. kerületi Teréz körúton szeptember 24-én éjjel történt robbantásban megsérült két rendőrnek egy Facebook-csoport által szervezett rendezvényen a budapesti Honvédkórház főbejáratánál 2016. szeptember 26-án. (MTI/Kovács Attila)

Hozzátették, hogy a férfi kollégájuk elhagyhatta az intenzív osztályt, munkatársnőjüket viszont továbbra is ott ápolják.

A főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

A rendőrség közölte: a robbantás feltételezett elkövetője, egy körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli férfi világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.