Áttörés

Teréz körúti robbantás: nagy bejelentésre készülnek

Át­tö­rés tör­tén­he­tett a nyo­mo­zás­ban.

2016.09.25 18:26ma.hu

Ma este fél hétre hirdették meg a rendkívüli tájékoztatót, amikor már több kérdésre is választ kaphatunk. Az eddigi találgatások nyomán az látszik, hogy nagy valószínűséggel robbantás történhetett, de a vizsgálat, az eddigi információk ellenőrzése még most is tart.

Mindenesetre az ügyben a rendőrség még nem adott ki senki ellen körözést, viszont újabb felhívást tett közzé:

A rendőrség kéri, hogy mindazok – állampolgárok, jogi személyiséggel rendelkező vagy nem rendelkező vállalkozások –, akik Budapest teljes közigazgatási területén belül térfigyelő kamerát üzemeltetnek, hogy rögzített felvételeiket 30 napig, azaz 2016. október 24-éig szíveskedjenek megőrizni.

Ez feltehetően arra utal, hogy a robbanás helyszínére érkezőket, onnan távozókat akarnak megtalálni.

A rendőrség továbbra is kéri, hogy aki a robbanás helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a történtekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107 telefonszámon, illetve hívja a 107 vagy a 112 nemzeti segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.