Bűnügy

Buszsofőrt bántalmazó férfit vett őrizetbe a rendőrség

A gyanúsított arcon ütötte a buszvezetőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

2016.09.25 14:50MTI

Őrizetbe vettek egy férfit, aki még hétfőn bántalmazott egy buszsofőrt a XXII. kerületben - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

A közlemény szerint az 55 éves nagyszokolyi férfi hétfő délután a Nagytétényi úti buszmegállóban felszállt egy menetrend szerinti buszra. A jármű indulása után a férfi a kezében lévő italt a padlóra öntötte, mire a sofőr megállt és megkérte a férfit, hogy szálljon le. Emiatt szóváltásba keveredtek, végül a gyanúsított arcon ütötte a buszvezetőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az eset után nem sokkal elfogták a férfit, kihallgatás után őrizetbe vették, és kezdeményezik bíróság elé állítását gyorsított eljárás keretében - írták a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.