Állatvédelem

Borzalmas kínhalált okozott kutyájának egy nyugdíjas asszony

A 70 év fölötti Csongrád megyei asszony azért büntette meg ilyen kegyetlenül az egyéves kutyát, mert az több baromfit elpusztított az udvaron. A fuldokló állatot egy seprűnyéllel verte.

2016.09.22 13:59ma.hu

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy asszony ellen, aki oly módon bántalmazta a kutyáját, hogy ezzel az állat halálát okozta - írja a szegedma.hu.

Az idős nő fára kötötte és kegyetlenül elverte kutyáját, miután észrevette, hogy az állat több baromfit is elpusztított a tanyaudvaron.

Az asszony kétméteres kötelet csomózott a kutya nyakára, és úgy kötötte fel egy fára, hogy az állat lába nem érte a talajt. Ezután a kutya fejét egy seprűnyéllel ütötte.

A vádirat szerint a kutya halálát fulladás okozta, de a verés komoly fájdalmat és ezáltal különös szenvedést okozott neki.

A Szentesi Járásbíróság dönt majd az állatkínzással vádolt nő ügyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.