Poszt

Colleen Bell: Nem megyek sehova

A sajtóhírekkel ellenétben a diplomata hangsúlyozta: örömmel szolgálja hazáját budapesti amerikai nagykövetként, és addig tölti be a pozícióját, amíg csak lehetséges.

2016.09.20 12:32MTI

Nem megyek sehova belátható időn belül - mondta Colleen Bell budapesti amerikai nagykövet az MTI-nek kedden a távozásáról szóló hírekre reagálva.

A Magyar Nemzet keddi számában azt írta: mindenképpen távozik a novemberi amerikai elnökválasztás után Budapestről Colleen Bell, és úgy tudják, a Barack Obama elnök által magyarországi misszióra 2014-ben kijelölt diplomata már néhány hete meghozta döntését, amelyet nem fog befolyásolni az sem, hogy ki lesz az Egyesült Államok új elnöke.

Colleen Bell mindezzel kapcsolatban kiemelte: a napilap nem kért reakciót a nagykövetségtől a cikkhez, máskülönben közölték volna, hogy "semmi sem állhat távolabb az igazságtól".

Mint mondta, november 8-án eldől, ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke, akit januárban iktatnak be. Hozzátette: mint minden amerikai nagykövetet, őt is az elnök nevezte ki.

A diplomata hangsúlyozta: örömmel szolgálja hazáját budapesti amerikai nagykövetként, és addig tölti be a pozícióját, amíg csak lehetséges.

"Még nem tudom, hol van a célvonal, de szándékomban áll átfutni rajta" - fogalmazott Colleen Bell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.