Veszély

Kiürítettek egy iskolát az átvágott gázvezeték miatt

Ötszáz gyereket és felnőttet menekítettek ki a tűzoltók egy iskolaépületből Lajosmizsén, miután egy munkagép átszakított egy gázvezetéket.

2016.09.19 10:39Havariapress

A Bács-Kiskun megyei városban hétfőn kora délelőtt végeztek földmunkákat a Ceglédi út és a Szent István utca kereszteződésében, amikor az egyik munkagép elszakított egy 63 milliméteres átmérőjű gázvezetéket. A káresetről szóló bejelentést követően a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, majd a gázszolgáltató szakembereinek értesítését kérték. A lakatlan épület előtti árokban futó vezetékből jelenleg is szivárog a gáz, ami miatt a közeli iskolából ötszáz embert kísértek ki a kijelölt körzeten kívülre, ezen kívül a területről további két lakónak is el kellett hagynia az otthonát a hatósági beavatkozás idejére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.