Illegális bevándorlás

Lázár: 370 ezer menekültet regisztráltak Magyarországon

Őket a nemzetközi jog alapján visszaküldhetik a nyugat-európai országok.

2016.09.19 07:59MTI

Eddig 370 ezer menekültet regisztráltak Magyarországon, őket a nemzetközi jog alapján visszaküldhetik a nyugat-európai országok - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzetnek.

Lázár János kampánykörútján exkluzív interjút adott a lapnak, azt azonban teljes terjedelemben csak a keddi lapszám közli majd.

Csak idén 28 ezren jöttek a határainkhoz, ám mindössze 5 százalékuk vallotta magát menekültnek - olvasható a Magyar Nemzetben.

A miniszter kijelentette: Magyarország nem lép ki az unióból akkor sem, ha a "nem" győz az októberi népszavazáson, és Brüsszel ennek ellenére is kvótát akar az országra kényszeríteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.