Forgalomkorlátozás

Lezárják a Hősök tere környékét a Nemzeti Vágta miatt

Szerdától a gyalogosok már nem mehetnek a térre, és az autóforgalmat is kizárják.

2016.09.10 18:01MTI

Jövő héten több szakaszban már szerdától lezárják a Hősök tere környékét a hétvégi Nemzeti Vágta miatt - közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.

Szerdától a Hősök terét, illetve az 56-osok terét kezdik el lezárni több ütemben a Műcsarnok melletti parkolótól egészen a Városligeti fasorig, szerdától a gyalogosok már nem mehetnek a térre, és az autóforgalmat is kizárják.

A rendezvény miatti útlezárások péntektől érintik az Andrássy utat a Bajza utca és a Hősök tere között. Péntek, szombat, vasárnapra lezárják az autós forgalom elől a Városligeti körút és az Olof Palme sétány közötti területet, a Dózsa György utat pedig a Lendvay utca és a Városligeti fasor között.

Az utakat a bontási munkák befejeztével szakaszosan nyitják meg a forgalom előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.