Botrány

Közleményt adott ki Orbán Ráhel a Bahreinben készült kép miatt

A miniszterelnök sajtófőnöke után Orbán Ráhel is megszólalt a bahreini látogatás ügyében. Orbán lánya állítja, hogy férjével magáncélból utaztak az országba.

2016.09.01 07:25MTI
NOGA

Az MTI-nél megjelent közlemény:

2015. szeptember 17-e és 20-a között Barhreinben voltunk férjemmel magánúton. Az utazás költségeit magunk álltuk. Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság.

Orbán Ráhel ezt arra reagálta, hogy a 444.hu a NOGA, vagyis a bahreini nemzeti olaj- és gázügyi hatóság honlapján kiszúrta, hogy Orbán lánya, valamint Tiborcz István 2015-ben Bahreinben energetikai, konkrétan olaj és gázügyekről tárgyaltak az ottani miniszterrel és arról, hogyan tudják szorosabbra fűzni a két ország a gazdasági együttműködését.

Érdekesség, hogy az angol nyelvű leírás végig Orbán Viktor feleségeként említi Orbán Ráhelt. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke mindössze annyit mondott arról, hogy kit képviselt Orbán Ráhel a bahreini látogatáson, illetve, hogy ki fizette az utat, hogy "semmilyen állami felhatalmazásról nincs szó, ilyen látogatásról nekünk nincs is információnk, kérem, forduljanak az érintettekhez".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.