Időközi

Polgármestert választanak vasárnap Nagybajcson

Vasárnap reggel hat és este hét óra között a szavazókörben 792-en adhatják le voksukat a hat induló valamelyikére.

2016.08.29 15:13MTI

Időközi polgármester-választást tartanak szeptember 4-én a Győr-Moson-Sopron megyei Nagybajcson, ahol a 2014. október 12-én megválasztott Balogh Tibor (független) május 8-án indoklás nélkül lemondott tisztségéről - tájékoztatta a Kisbajcsi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője hétfőn az MTI-t.

Horváthné Nagy Szilvia elmondta, hogy vasárnap reggel hat és este hét óra között a szavazókörben 792-en adhatják le voksukat a hat induló valamelyikére.

A hat jelölt közül öten - Antal László, Győri Zoltán, Kulacs Zoltán, Teilinger Imre, Vidáné Turbék Szilvia - függetlenként indulnak, Holbik Márton pedig a Magyar Munkáspárt jelöltje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.