App

Mobilalkalmazáson követhető az Országgyűlés munkája

Az applikáció folyamatosan frissülő információkat kínál a plenáris és bizottsági ülésekről, ezeknek időpontját például a mobilkészülék naptárába lehet menteni és értesítéseket kérni.

2016.08.26 12:57MTI

Mobilalkalmazáson keresztül is nyomon lehet követni a parlament munkáját.

A Ház honlapján pénteken megjelent tájékoztatás szerint az Országgyűlés Hivatalának applikációja folyamatosan frissülő információkat kínál a plenáris és bizottsági ülésekről, ezeknek időpontját például a mobilkészülék naptárába lehet menteni és értesítéseket kérni.

Az aktuális irományokat le lehet tölteni és hozzá lehet férni a parlamenti képviselők, nemzetiségi szószólók és bizottságok adataihoz. Az alkalmazásban megjelennek az élő közvetítések és a hírek is.

Az app Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerben is elérhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.