Illegális bevándorlás

Bakondi: rövid távon nem szűnik meg a migráció

A magyar határokon megfigyelhető az embercsempészek tétovasága, bizonytalansága a hatóságok határozott fellépés miatt.

2016.08.19 21:43MTI

Rövid távon nem várható a migráció megszűnése, van intenzív utánpótlás - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Az unió álláspontja változóban van a migrációt illetően. Egyre inkább felismerik, hogy nincs belső biztonság, amíg a határőrizet nem megfelelő, és ezt nem is fogja helyettünk más, például Törökország megoldani - tette hozzá a szakember.

A nemzetállamok már határozott intézkedéseket hoztak saját lakosságuk védelmében. Megérezték a lakosság biztonság iránti igényét - mondta a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója.

A magyar határokon megfigyelhető az embercsempészek tétovasága, bizonytalansága a hatóságok határozott fellépés miatt. Egyelőre nem várható a tavaly nyári-őszi időszakhoz hasonló tömeges, napi 8-10 ezres migránsáradat - vélekedett Bakondi György.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.