Közlekedés

A BKK keresi az év busz- és trolibuszvezetőjét

A megmérettetésen azok a főváros közösségi közlekedési járatain szolgáló járművezetők vesznek részt, akik az utasok és a munkáltató szerint példamutatóan végezték eddigi munkájukat.

2016.08.04 13:53MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) keresi az év trolibusz- és autóbuszvezetőjét, a jelöltekre augusztus 14-ig lehet szavazni a közlekedési társaság honlapján.

A BKK csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a megmérettetésen azok a főváros közösségi közlekedési járatain szolgáló járművezetők vesznek részt, akik az utasok és a munkáltató szerint példamutatóan végezték eddigi munkájukat. A verseny végső jelöltjeit az utasok július 15-éig beérkezett javaslatai alapján választották ki.

A 29 autóbusz- és 4 trolibuszvezetőről készült rövid bemutatkozás a BKK honlapján érhető el, ahol a jelöltek nevére kattintva, az e-mail-cím megadásával, augusztus 14-ig lehet szavazni. A legtöbb szavazatot gyűjtő hat autóbuszvezetővel és két trolibuszvezetővel bemutatkozó kisfilm készül, amelyekre a verseny második fordulójában a BKK Facebook-oldalán szavazhatnak augusztus végétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.