Illegális bevándorlás

Migránsok szöktek meg Kiskunhalasról

Öt algériai és két marokkói férfi megszökött kedd este a kiskunhalasi őrzött befogadó állomásról, hármukat már elfogták a hatóságok, kettejük tartózkodási helyét pedig már ismerik.

2016.07.27 13:56MTI

Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó szerdai budapesti sajtótájékoztatóján ismertette, este egy algériai bevándorlót fogtak el szökési kísérlet közben, az ezt követően tartott létszámellenőrzésen derült ki, hogy több fiatal férfi elhagyta a tábort.

Beszámolt arról is, hogy egy iraki migráns összevagdosta a testét a késő esti órákban.

A főtanácsadó tájékoztatása szerint a hatóságok komoly erőkkel keresik az elszökött embereket, akik mindannyian azért voltak a zárt táborban, mert erőszakos, tiltott határátlépést követtek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.