Telefónia

Újból elérhető a Magyar Telekom és Vodafone ügyfeleknek a mobilfizetési rendszer

A szolgáltatás átmenetileg nem működött pénteken.

2016.07.08 15:23MTI

A Magyar Telekom és a Vodafone ügyfelek számára újra elérhető a mobilparkolás és az e-matrica vásárlás - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. pénteken az MTI-vel. A szolgáltatás átmenetileg nem működött pénteken.

A tájékoztatás szerint a szolgáltatók a hibát elhárították, a mobilfizetési rendszer 2016. július 8-án 13.20-tól ismét igénybe vehető. A rendszer szolgáltatói technikai hiba miatt 9.20-tól nem volt elérhető.

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszert működtető Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MFB Csoporthoz tartozó Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. leányvállalata. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. 2014. július 1-jétől biztosítja a közterületi mobilparkolást, az e-matrica-, valamint a HU-GO viszonylati jegyértékesítést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.