BKK

Keresik az év legjobb busz- és trolivezetőjét, szavazzon ön is!

A megmérettetésen azok a főváros közösségi közlekedési járatain szolgáló járművezetők vehetnek részt, akik az utasok és a munkáltató szerint példamutatóan végezték eddigi munkájukat; a lehetséges jelöltekre bárki tehet javaslatot a következő két hétben.

2016.07.01 20:16Havariapress

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) keresi az év legjobb autóbusz- és trolibuszvezetőjét, vagyis azt a járművezetőt, aki nemcsak szereti a munkáját, de mindig udvarias és segítőkész is az utasokkal, valamint betartja a munkakörére vonatkozó szabályokat is.

A közlekedésszervező társaság a legjobbak kiválasztására versenyt hirdet, amire azok a Budapesten közlekedő buszokat és trolibuszokat vezető munkatársak nevezhetnek, akiknek 2015. január elseje óta nem volt saját hibájukból eredő balesetük, és nem érkezett megalapozott utaspanasz sem a munkájukra.

A versenyben a BKK szolgáltatóinál, azaz a BKV Zrt-nél, a VOLÁNBUSZ Zrt-nél és a VT-Arriva Kft-nél dolgozó sofőrök vehetnek részt. A jelöltek kiválasztásában nem csak a járművezetők, hanem az utasok segítségére is számít a BKK. Az év autóbusz- és trolibuszvezetője verseny résztvevőire az evsoforje@bkk.hu címen lehet javaslatot tenni a járművezető nevének feltüntetésével, vagy annak jelzésével, hogy pontosan mikor és milyen rendszámú autóbuszon, vagy pályaszámú trolin dolgozott az illető.

A javaslatokat július 15-éig lehet elküldeni a megadott címre.

A kiválasztott jelöltekről - az Év ellenőre kampányhoz hasonlóan - bemutatkozó kisfilmek készülnek, amelyekre a BKK Facebook oldalán lehet majd szavazni augusztus végétől két héten keresztül.

A játékról további információk a bkk.hu/ev-soforje oldalon olvashatók.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.