Két hónap

Tovább nyomoznak a választási irodánál történtek ügyében

Erre azért volt szükség, mert az ügyben a bizonyítékok elemzése, értékelése jelenleg is folyik, és ezek elvégzéséhez újabb határidő szükséges.

2016.06.30 22:30ma.hu

További két hónappal, szeptember 1-jéig meghosszabbította az ügyészség a nyomozást a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) februárban botrányt okozó kopasz, kigyúrt férfiak ügyében - írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

A lapot a Fővárosi Főügyészség arról tájékoztatta, hogy a nyomozás meghosszabbítására azért volt szükség, mert az ügyben a bizonyítékok elemzése, értékelése jelenleg is folyik, és ezek elvégzéséhez újabb határidő szükséges.

Az újság írásában felidézi, február 23-án kigyúrt, kopasz férfiak akadályozták meg az MSZP vasárnapi zárva tartásos népszavazási kérdésének beadását, illetve segítették hozzá Erdősi Lászlónét ahhoz, hogy segítőjével együtt négy másodperccel előbb érjen az időbélyegzőhöz, mint a szocialista Nyakó István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.