Élelmiszeripar

Magyar ásványvíz és ecet díjat nyert Brüsszelben

Erős mezőnyben kapott elismerést a Veritas Gold ásványvíz és a Buszesz Chef almaecet egy brüsszeli versenyen.

2016.06.15 01:30MTI

A tájékoztatás szerint a kizárólag magyar tulajdonú cégcsoport Veritas Gold ásványvize három, Chef almaecete pedig két aranycsillagot kapott a szakmai zsűritől az idei "Superior Taste Award"-on Brüsszelben. A világversenyen mintegy 1300 termék versenyzett a Nemzetközi Íz és Minőség Intézet (The International Taste & Quality Institute - iTQi) rangos elismeréseiért.

A Veritas Gold természetes ásványvíz nemzetközi díja visszaigazolása annak, hogy jó irányt és célokat jelöltek ki a tulajdonosok a 90-es évek elején, amikor megalapították az Aquarius-Aqua Kft.-t, és azóta is jó úton haladnak. Az almaecet pedig az egészségtudatos életmód egyre nagyobb térhódításának köszönhetően reneszánszát éli - idézi a közlemény Dunai Andrást, az Aquarius-Buszesz Csoport elnök-vezérigazgatóját.

A cégcsoport az MTI érdeklődésére közölte: a csoport nettó árbevétel a múlt évben 22,272 milliárd forint volt, szemben a tavalyelőtti 20,245 milliárd forinttal. Az idén a cégcsoport a beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően az előző évihez hasonló mértékű - 10 százalék körüli növekedést vár. Az Aquarius-Buszesz Csoport adózott eredménye 2014-ben 544,0 millió forint, 2015-ben 641,8 millió forint volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.