Programajánló

Ezerrel tekertek és rúgtak a nagyik

Nemcsak a húsz évesekre gondol a Magyar Szabadidősport Szövetség, hiszen idén is megrendezte Cegléden a Szépkorúak Testébresztő Sportfesztiválját.

2016.06.12 13:42ma.hu
Szépkorúak Testébresztő Sportfesztivál

Nagy sikerrel rendezték meg a Szépkorúak Testébresztő Sportfesztiválját. Az ingyenes eseményen több mint ezer sportos nyugdíjast bírtak mozgásra a Gubody parkban és a Gál József Sportcsarnokban. A Szövetség évente egyszer rendez sportfesztivált célzottan a szépkorúaknak, de természetesen az összes többi rendezvényén is szívesen látja a korban előrehaladottabbakat.

"Hazánkban alig akad olyan sportrendezvény, amely kifejezetten az idősebbeket célozná meg, országos szintű pedig egyáltalán nincs. Ezt az űrt igyekszik betölteni a szépkorúak sportfesztiválja. A cél, hogy a régebb óta fiataloknak segítsünk fiatalságuk megőrzésében, életminőségük javításában az ő korosztályunknak megfelelő sportágak kipróbálásával, megszerettetésével." - mondta Salga Péter, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára.

Az esemény a "Take Back Your Streets Take Back Your Future!" nemzetközi sportmozgalom egyik fontos magyarországi állomása volt. A projekt célja, hogy felhívja a figyelmet a nyitott közösségi terekben történő mozgás lehetőségére.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.