Szavaznak

Két településen is választanak

Két településen tartanak vasárnap időközi választást: a Zala megyei Homokkomáromban polgármestert, a főváros XII. kerületében örmény települési önkormányzati képviselőt választanak.

2016.05.29 08:55MTI

Homokkomáromban a polgármester lemondása miatt megüresedett posztért hárman indulnak: Kulik Gergely és a jelenlegi alpolgármester, Singula Ferencné függetlenként, Megyes Zoltán István pedig a Magyar Munkáspárt jelöltjeként indul.

A településen 185 választópolgár szerepel a szavazásra jogosultak névjegyzékében.

A főváros XII. kerületében örmény települési önkormányzati képviselőket választanak.

A városrészben a roma önkormányzat három tagja lemondott, ezért ott is választás lett volna, de ez jelöltek hiányában elmarad. Így ott legközelebb csak 2019-ben lehet roma nemzetiségi önkormányzatot alakítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.