Illegális bevándorlás

Románia felől indultak meg a migránsok

Horgosnál sem szűnik a nyomás: 200-300 ember várakozik a kerítés tövében. Egyre nagyobb az a sátortábor, amit kialakítottak maguknak. Arra várnak, hogy beengedjék őket a tranzitzónákba.

2016.05.29 08:03MTI

Románia felől, a kerítést megkerülve is jönnek bevándorlók Magyarországra. A hármashatárnál élők a Híradónak azt mesélték, hogy szervezetten érkeznek az emberek. És ha átérnek, akkor taxival mennek tovább Nyugat-Európába.
 
Közben Horgosnál sem szűnik a nyomás: 200-300 ember várakozik a kerítés tövében. Egyre nagyobb az a sátortábor, amit kialakítottak maguknak. Arra várnak, hogy beengedjék őket a tranzitzónákba.

A migránsok szerint jön az utánpótlás. Idomeniből ugyanis 3 ezer ember tűnt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.