Illegális bevándorlás

Bakondi: szükség esetén az ukrán-magyar határ védelmét is megerősítik

Az ukrán-magyar határon jelenleg is intenzív határőrizeti rendszer működik, ám ha ott is megjelennek illegális bevándorlók, további intézkedéseket tesznek a határszakasz védelmére.

2016.05.23 08:19MTI

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán elmondta, ezen a szakaszon eddig elsősorban a tiltott határátlépések, valamint a cigarettacsempészet visszaszorítása érdekében dolgoztak.

Arról is beszélt, hogy a világ titkosszolgálatai kiemelt figyelemmel kísérik a migrációs mozgást és a terrorfenyegetettség növekedését, mivel a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság és a Tour de France kerékpáros bajnokság alatt előfordulhatnak terrorcselekmények.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.