Kábítószer

Hat kiló heroin miatt emeltek vádat egy domaszéki férfi ellen

A drog piaci értéke meghaladja a 30 millió forintot.

2016.05.19 09:04MTI

Különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség egy domaszéki férfi ellen, akinek házában hat kilogramm heroint találtak egy éve - tájékoztatta a főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a vádirat szerint a férfinál - közúti ellenőrzés után - tavaly május 21-én tartottak házkutatást. Az épület tetőszerkezetében elrejtve négy csomagban 6406 gramm heroint, valamint 46 kilogramm sárgás-barna port találtak. Utóbbiról kiderült, hogy koffeint és paracetamolt tartalmazó anyag, amely a heroin jellemző hígítószere.

A lefoglalt heroin hatóanyagtartalma a különösen jelentős mennyiség alsó határának mintegy tizennégyszerese. A drog piaci értéke meghaladja a 30 millió forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.