Fővárosi Ítélőtábla

Tényleges életfogytiglan a csepeli hajléktalangyilkosságok elsőrendű vádlottjának

Tényleges életfogytiglanra súlyosította az öt halálos áldozatot követelő csepeli hajléktalangyilkosságok elsőrendű vádlottjának, a szerb állampolgárságú B. Dragannak a büntetését szerdán jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla.

2016.05.04 11:32MTI

A másodrendű vádlottat szintén életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték, őt a leghamarabb - az elsőfokú ítéletben szereplő 30 év helyett - 40 év múlva helyezhetik feltételesen szabadlábra. Az ítélőtábla több más vádlott esetében is súlyosította a Fővárosi Törvényszék korábbi döntését.

A nyomozás 2011. augusztus 3-án indult azért, mert egy csepeli sértettet elcsaltak a lakásáról, bántalmazták, elvették értékeit, és egy gödörbe vetették. A megkötözött, nyakig a földbe beásott férfinak sikerült kiszabadulnia. Ennek az ügynek a vizsgálata során derült fény két súlyosabb bűncselekményre: egy nyáregyházi család és egy diósdi férfi megölésére. Az ügyben kilenc ember ellen emeltek vádat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.