A rendőrök fékezték meg

Nyílt utcán őrjöngött az elvált férfi

Három napon belül bíróság elé állhat az a férfi, aki a nyílt utcán kezdett őrjöngeni a hétvégén elvált neje háza előtt Békéscsabán, indulatait csak a rendőrök tudták lecsillapítani.

2016.05.02 10:29Havariapress

A békési megyeszékhelyről vasárnap napközben értesítették a helyi rendőrkapitányság munkatársait, hogy az egyik utcán kiabál és fenyegetőzik egy férfi.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a 45 éves helyi lakos a volt felesége házánál jelent meg, nem teljesen tisztázott okból, majd ordítozni kezdett az utcán, végül bemászott a nő ingatlanára is.

Mivel az illető a kiérkező egyenruhások felszólítására sem hagyta abba az ordibálást, ezért előállították, szabálysértési őrizetbe vették és 3 napon belül bíróság elé állíthatják, garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.