Disznójáték

Színházi előadásra hívta meg a Békés Megyei Önkormányzat elnöke az önkormányzati minisztert

Czakó Gábor-Selmeczi György: Disznójáték című szatírájának bemutatójára hívta meg a Békés Megyei Önkormányzat elnöke az önkormányzati minisztert. Az erről szóló sajtóközleményt kedden jutatta el az önkormányzat az MTI-nek.

2008.11.04 16:41MTI

A közlemény tanúsága szerint Gyenesei István miniszter nemrégiben reklámlevelet küldött polgármestereknek, városi vezetőknek, amelyben egy színházi előadást árusít.

A levél a minisztérium fejléces papírján, pecsétel ellátva, közpénzen került postázásra nem kis, államilag finanszírozott reklámot nyújtva egy kiválasztott művészeti csoportnak.

Domokos László fideszes megyei elnök, a parlament költségvetési bizottságának alelnöke ugyanakkor arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy "a mai gazdasági helyzetben, a megszorítások idején egy vígjáték megtekintése igazán ránk fér", ezért ajánlotta a miniszternek az önkormányzat fenntartásában működő Békés Megyei Jókai Színház Disznójáték című előadását, amelynek november 14-i bemutatójára meghívta az önkormányzati minisztert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.