Programajánló

Ilyen az idei Nagy Futam autós és légi parádé - képek, videók

Negyedik alkalommal rendezték meg Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű autó-, motorsport- és légibemutatót vasárnap, s ezúttal klasszikus Forma-1-es versenykocsikat is láthattak száguldozni a főváros utcáin az érdeklődők.

2016.05.01 14:37ma.hu
Várkert Bazár FB-oldal


Várkert Bazár FB-oldal


MTI Fotó: Lakatos Péter

A Wizzair Airbus A-321 típusú utasszállító repülőgép alacsony magasságú átrepülése a Lánchíd és az Erzsébet híd között a Duna felett, a Nagy Futam IV. elnevezésű légi- és autós parádén, Budapesten 2016. május 1-jén.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Wizzair Airbus A-321 repülőgépének áthúzása az Erzsébet híd felett a Nagy Futam IV. elnevezésű légi- és autós parádén, Budapesten 2016. május 1-jén. Előtérben Szent Gellért püspök szobra.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Besenyei Péter műrepülő világbajnok bemutatója a Duna felett a Nagy Futam IV. elnevezésű légi- és autós parádén, Budapesten 2016. május 1-jén.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Flying Bulls Aerobatics Team bemutatója az Erzsébet híd felett a Nagy Futam IV. elnevezésű légi- és autós parádén, Budapesten 2016. május 1-jén.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Flying Bulls formáció helikopteres bemutatója egy Bell Cobra helikopterrel az Erzsébet híd felett a Nagy Futam IV. elnevezésű légi- és autós parádén, Budapesten 2016. május 1-jén. Előtérben Szent Gellért püspök szobra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.