Illegális bevándorlás

Bakondi: Sok migránst tart vissza a kerítés

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint naponta 150 határsértési kísérlet történik, viszont sokkal nagyobb azok száma akik, elérnek a határhoz, de elriasztja őket a kerítés és a szigorú határőrizet.

2016.04.27 10:03ma.hu

Egyre inkább azt látni, hogy például a Balkánon, valamint Líbiából Olaszországba is újabb útvonalakat keresnek a migránsok - mondta Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Bakondi György szerint ezért is fontos, hogy Európa képes legyen külső határainak megvédésére, és olyan rendszer működjön, amelyben a valóban menedékre szoruló embereket ki tudják szűrni. Erre irányul Orbán Viktor miniszterelnök 2.0-s javaslata is - írjawww.hirado.hu/2016/04/27/bakondi-sok-migranst-tart-vissza-a-kerites/ a hirado.hu.

M1 screenshot

A belbiztonsági főtanácsadó szerint ezt "zömében" Európa-szerte támogatják, de vannak olyan baloldali politikusok, akik nem fogadták pozitívan. Ahogy az eddigi javaslataikat sem - jegyezte meg.

Bakondi György a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arról is beszélt, hogy naponta 150 határsértési kísérlet történik, viszont sokkal nagyobb azok száma akik, elérnek a határhoz, de elriasztja őket a kerítés és a szigorú határőrizet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.