Visszaélés

Gyanúsítottként hallgatták ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjét

"Felmerült, hogy a szolgálatban lévő alárendeltjeit az igazgatóság költségén magáncélra vette igénybe".

2016.04.25 20:24MTI

Szolgálati visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját a Központi Nyomozó Főügyészség - közölte Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.

A szóvivő, akit a Lánglovagok.hu portál híre alapján keresett meg az MTI, a Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatót április 15-én hallgatta ki a főügyészség budapesti regionális osztálya. Hozzátette: a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatás nem adható.

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy folyamatban lévő nyomozásról van szó, annak lezárásáig nem nyilatkoznak.

A tűzoltóportál úgy tudja, Branyiczky Márk tűzoltó ezredesnél "felmerült, hogy a szolgálatban lévő alárendeltjeit az igazgatóság költségén magáncélra vette igénybe".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.