Szavaztak

Az eddigi alpolgármestert választották polgármesterré Pölöskefőn

A korábbi polgármester, Orbán Károly (független) december 31-i hatállyal mondott le településvezetői posztjáról, mert könyvet akar írni.

2016.04.11 00:30MTI

Négy jelölt közül az eddigi alpolgármestert, a független Tóth Jenőt választották meg vasárnap a zalai Pölöskefő új vezetőjének - mondta el az MTI érdeklődésére a település jegyzője.

Dencsné Müller Mónika közölte: az időközi választáson négy jelölt mérette meg magát, közülük hárman függetlenek voltak, egy induló pedig a Demokratikus Koalíció jelöltjeként szerepelt.

A névjegyzékben szereplő 312 szavazópolgár közül 159-en vettek részt a voksoláson, közülük egy szavazó adott le érvénytelen voksot. A jelöltek közül Tóth Jenő 88 szavazattal nyerte el a polgármesteri címet.

A korábbi polgármester, Orbán Károly (független) december 31-i hatállyal mondott le településvezetői posztjáról. Indoklása szerint más ügyekkel, egyebek mellett könyvírással kíván foglalkozni, de a képviselő-testület munkáját továbbra is támogatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.