Időközi

Független polgármestert választottak Szentkatalinban

Varga Éva független jelöltet választották polgármesternek a Baranya megyei Szentkatalinban vasárnap tartott időközi választáson.

2016.03.13 20:14MTI

Faragó Ágnes jegyző tájékoztatása szerint a vasárnapi voksoláson a 90 választásra jogosult polgár közül 73-an adták le szavazatukat, ebből kettő volt érvénytelen.

A településvezetői tisztségért függetlenként induló Varga Évára 32-en szavaztak, Rapp Istvánné (független) 31, a szintén független Kovácsné Ikotin Jolán 8 voksot kapott.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a település független polgármestere, Dóra József tavaly december 12-én elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.