Vádat emelt az ügyészség

Táncosnő verekedett és késelt egy éjszakai klubban

Vádat emelt az ügyészség azzal a nővel szemben, aki verekedést kezdeményezett korábbi munkahelyén, egy budapesti éjszakai klubban, majd többször megszúrta egyik riválisát.

2016.03.11 09:20Havariapress

A vádirat lényege szerint a vádlott - egy 24 éves budapesti nő - 2014-ben táncosnő volt egy budapesti éjszakai klubban, de a kérdéses napon már nem dolgozott ott. 2014. november 8-án kora hajnalban azért jelent meg a klubban, hogy elvigye az ott lévő holmiját és beszéljen a bár vezetőjével.

A nő a pultnál ülve várakozott, amikor egy másik táncosnő lépett oda hozzá és ittasan kötekedni kezdett vele.

A kialakuló vitában mindkét nő veréssel fenyegette meg a másikat, majd amikor a sértett visszament az öltözőbe, a vádlott utánament, és ott többször is megszúrta a táskájából elővett késsel.

A két nőt ekkor a bár alkalmazottai szétválasztották, de a csetepaté még ezután is folytatódott: a sértett egy széket felkapva fenyegette a pulthoz visszaülő ellenfelét, az pedig ismét a késsel kezdett hadonászni - végül azonban a jelenlévők mindkettejüket lefogták.

Az ügyben indított nyomozás során később kiderült, hogy a sértett által elszenvedett szúrt sérülések alkalmasak voltak életveszélyes állapot előidézésére. Mindezek alapján a Fővárosi Főügyészség a 24 éves nőt életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja, amiért két évtől akár nyolc évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.