Magyar Idők

Eltávolította a 24.hu az Orbán Ráhelt érintő videót az oldalról

Közleményben kért elnézést kért a 24.hu főszerkesztője, és eltávolították az oldalukról azt a videót, amelyen egyik riporterük "a miniszterelnök lányának terhessége kapcsán viccelődött" .

2016.03.02 16:49MTI

Szerda délután honlapján a Magyar Idők megjegyezte, hogy amikor kedden megkeresték a 24.hu főszerkesztőjét, Kustánczi Norbert, még "egészen másként viselkedett".

Szerdán Kustánczi Norbert közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy a minap megjelent a 24.hu-n egy videó, amelynek egyik részében "Katz Dávid kollégánk a miniszterelnök lányának terhessége kapcsán viccelődött". A 24.hu főszerkesztője azt közölte: az anyagot eltávolították az oldalról.

"Tiszteletben tartva az anyaságot, Orbán Ráheltől és az esetleges további érintettektől ezúton elnézést kérünk" - áll a 24.hu főszerkesztőjének közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.