Időközi

Fekete Tibor lett Emőd polgármestere

Fekete Tibor (független) lett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emőd polgármestere.

2016.02.29 07:00MTI

Hajlik Tünde jegyző tájékoztatása szerint Fekete Tibor 1247, Pocsai Enikő korábbi polgármester 769, Havas István 132 szavazatot kapott, valamennyien függetlenként indultak.

Mint mondta, 2148 választópolgár adta le voksát, eszerint az 5079 lakosú településen a 4122 választásra jogosult polgár 52,5 százaléka járult az urnákhoz.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a képviselő-testület tavaly novemberben feloszlatta magát.

A település képviselő-testületi helyeire hat független és két fideszes jelöltet választottak meg. A képviselő-testületi posztokért huszonheten indultak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.