Illegális bevándorlás

Készenléti szolgálatot rendelt el Bács-Kiskun és Csongrád megyében a rendőrfőkapitány

A szomszédos országokban az illegális bevándorlással összefüggésben bevezetett intézkedések miatt volt erre szükség.

2016.02.27 21:00MTI

Papp Károly országos rendőrfőkapitány készenléti szolgálatot rendelt el péntek délutántól a Bács-Kiskun és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Készenléti Rendőrség Határrendészeti Igazgatóság két határvadász bevetési osztályának hivatásos állománya részére.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton, az MTI-nek küldött tájékoztatása szerint a készenléti szolgálat elrendelésére a szomszédos országokban - Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában - az illegális bevándorlással összefüggésben bevezetett intézkedések miatt volt szükség.

Az ORFK az Origo.hu-nak arra a kérdésre, milyen újabb fejleményre számítanak a menekültekkel kapcsolatban, azt írták, folyamatosan elemzik a balkáni eseményeket és ennek alapján intézkedtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.