Árnyék

Zuschlag János: Pukli István barátom, harcostársam volt

A bűnszervezetben elkövetett csalásért hat év börtönre ítélt volt politikus ott volt, amikor Pukli István megalapította az Ifjú Szocialisták szekszárdi alapszervezetét.

2016.02.27 07:41MTI

Zuschlag János volt szocialista országgyűlési képviselő azt mondta TV2 Tények hírműsorának pénteken, hogy Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a Civil közoktatási platform egyik tagja korábban barátja, harcostársa volt.

A bűnszervezetben elkövetett csalásért hat év börtönre ítélt volt politikus a hírműsorban elmondta, hogy - mint a szervezet országos ügyvezetője - ott volt, amikor Pukli István megalapította az Ifjú Szocialisták szekszárdi alapszervezetét. Hangsúlyozta: a mozgalomban mindenki barátként, családtagként, harcostársként tekintett a másikra.

Zuschlag János a műsorban kijelentette: a szervezetben mindenki tisztában volt azzal, hogy milyen pénzekből finanszírozzák az ifjúsági mozgalmat, hiszen hivatalosan nem kaptak támogatást, nem volt pénzük, minden pénzt "a civil szervezetek különböző módon elcsalt pénzeiből" kellett, hogy kifizessenek.

A hírműsorban elhangzott: Zuschlag János szerint erről bizonyára a vezetők is tudtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.