BRFK

A bíróság elrendelte a fővárosi késelés gyanúsítottjának előzetes letartóztatását

A férfi a gyanú szerint kedd este többször megszúrt késsel egy középkorú férfit, aki belehalt sérüléseibe.

2016.02.13 12:20MTI
MTI/Lakatos Péter

A bíróság elrendelte B. Norbert előzetes letartóztatását, akit a héten Budapesten elkövetett késeléssel gyanúsítanak - közölte a rendőrség szombaton a saját honlapján.

A közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya büntetőeljárást folytat emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Norbert 23 éves budapesti lakossal szemben.

A gyanúsítottat a rendőrök a Budapest XVIII. kerületében lévő Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél február 9-én elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt fogták el.

A férfi a gyanú szerint kedd este többször megszúrt késsel egy középkorú férfit, aki belehalt sérüléseibe. A támadó elmenekült a helyszínről.

A rendőrség az eset után emberölés gyanúja miatt kezdte keresni B. Norbertet és egy 21 éves budapesti nőt. Szintén keresték a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW-t.

MTI/Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.