Sajtóértesülések szerint

Őrizetbe vettek egy önkormányzati képviselőt egy gyilkossággal összefüggésben

A dunaújvárosi önkormányzati egyik fideszes képviselője is gyanúsítottja annak az emberölési ügynek, amelyről csütörtök este adott hírt a Tolna megyei rendőrség a honlapján.

2016.02.12 11:46MTI

A rendőrség csütörtök este közölte, hogy emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy dunaföldvári férfi több mint két évvel ezelőtti eltűnése ügyében. A nyomozást emberölés gyanúja miatt 2016. január 5-én rendelték el.

Az üggyel összefüggésben két gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. Sz. J. és G. R. dunaújvárosi lakosok ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás - írta közleményében a rendőrség.

A Castellum.do portál értesülése szerint az egyik érintett Gál Roland önkormányzati képviselő, a közbiztonsági bizottság korábbi elnöke. Az index.hu arról írt, hogy a portál értesülését az önkormányzat egyik névtelenséget kérő képviselője megerősítette.

A duol.hu dunaújvárosi hírportál arról számolt be, hogy szerdához hasonlóan csütörtökön ismét nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök egy Petőfi utcai családi házhoz. A rendőrök először szerda hajnalban jelentek meg az ingatlannál.

Az MTI megkereséseire a portálok információit egyelőre nem erősítették meg, a dunaújvárosi önkormányzatnál későbbre ígértek tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.