Pedagógustüntetés

Mi is túltoljuk - biciklis szimpátiaflashmob

Ma délután 17 órakor csattogni fognak a küllők a pedagógusokért.

2016.02.10 09:07ma.hu

Figyelemfelkeltő akciót tart a szombati pedagógustüntetésért, ma délután 17 órakor néhány fiatal egy flashmobon, a Nyugati téri aluljáróban, a metró kijárata előtt. Biciklis vonulás lesz, Balog Zoltán elhíresült megjegyzésére reagálva, miszerint oktatásügyben "kicsit túltoltuk a biciklit". Az akcióval a vegyipari szakszervezet (VDSZ) ifjúsági tagozatának tagjai és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a szombati - február 13-i - központi tüntetés fontosságára hívják fel a figyelmet arra buzdítva az embereket, hogy mindenki, akinek fontos az oktatásügy és a diákok jövője, az legyen ott a Kossuth téren a hétvégén, hogy a jelenlétével támogassa a tanárok és a diákok harcát, egy ország közös ügyét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.