Segítség

Hasznos! Gyógyszertárkereső érhető el az OGYÉI honlapján

A hétfőtől elérhető oldalon az éppen ügyeletes gyógyszertárak is listázhatók.

2016.02.08 20:35MTI

A gyógyszerügyi hatóság hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a www.ogyei.gov.hu/gyogyszertarkereso címen elérhető adatbázis az engedélyezett gyógyszerforgalmazók valamennyi publikus adatát tartalmazza. A gyógyszertárak és a gyógyszerforgalmazásra jogosult üzletek kereshetők név, típus - például közforgalmú, intézeti, internetes vagy gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazók -, település és kulcsszó szerint. Az adott települést és dátumot kiválasztva listázódnak az ügyeletes, készenléti patikák adatai is.

Az információk köre még bővül, a patikák nyitvatartási idejét folyamatosan rögzítik a tisztigyógyszerészek a rendszerben - tették hozzá.

A találati listákból egy gombnyomással táblázat is készíthető, így egyszerre is megtekinthető minden fontos részlet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.