Köznevelési Kerekasztal

A pedagóguskar külön munkacsoportja elemezte az intézményfenntartás problémáit

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) eljuttatta a köznevelés irányítóihoz az intézményfenntartással összefüggő javaslatait, amelyek részét képezik a köznevelési kerekasztal kedden először összeülő ülésének is.

2016.02.08 17:55MTI

Ezt az NPK intézményvezetői tagozatának hétfői tanácskozása után közölték az MTI-vel. A tanácskozáson részt vett Palkovics László oktatási államtitkár, Pölöskei Gáborné és Sipos Imre helyettes államtitkár, valamint Hanesz József a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöke.

A közlemény szerint a pedagóguskar külön munkacsoportja elemezte az intézményfenntartás problémáit az intézményvezetők előzetesen megküldött véleménye alapján. Az NPK eljuttatta a köznevelés irányítóihoz javaslatait, amelyek részét képezik a kerekasztal február 9-ei ülésének is - jelezték.

Horváth Péter az NPK elnöke bizalmat kérve biztosította a jelenlévőket, hogy a kerekasztal résztvevőjeként a problémák tárgyalásos megoldására törekszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.