Illegális bevándorlás

Vádat emeltek a rendőrt kővel megdobó szír nő ellen

Hivatalos személy elleni erőszak miatt emelet vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség egy szír nő ellen, aki tavaly szeptemberben kővel dobot meg egy rendőrt Röszkén.

2016.02.08 09:35MTI

Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője közölte: a vádirat szerint a migráns szeptember 9-én a röszkei idegenrendészeti gyűjtőállomáson tartózkodott, majd kiment egy olyan területre, ahol csak rendőri engedéllyel lehetett tartózkodni. Ezt észrevették a szolgálatot teljesítő rendőrök, aki több nyelven, így angolul is felszólították arra, hogy térjen vissza a neki kijelölt területre. A többszöri felszólításnak a vádlott nem tett eleget, majd megindult a rendőrök felé, akik ezt követően testi kényszert alkalmazva intézkedtek, alkarral visszatolták a kijelölt részre. Ezután dobott egy nagyobb kődarabot a nő a rendőrök felé. A kő az egyik rendőrt el is találta a felkarján, de nem sérült meg.

A vádlott előzetes letartóztatásban van - tudatta a csoportvezető ügyész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.