Időközi

Böjt László lett Ostoros polgármestere

Böjt Lászlót, Ostoros független jelöltként induló alpolgármesterét választották meg a Heves megyei település vezetőjének vasárnap.

2016.02.08 07:37MTI

Vasas Ágostonné, az Eger szomszédságában fekvő község jegyzője elmondta, hogy a 2161 választásra jogosult lakosból 1123-an adták le szavazatukat, ami 51,97 százalékos részvételt jelent. A voksokból három volt érvénytelen.

Az előzetes adatok szerint Böjt László 526, Róka Sándor (független) 220, Balizs Károly Vidor (független) 162, Tietze Nándor (Jobbik) 111, Böjt Attila (független) 100, Németh Zoltán (Magyar Munkáspárt) pedig 1 szavazatot kapott.

A választást a korábbi településvezető, Kisari Zoltán tavaly októberben bekövetkezett halála tette szükségessé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.