Hiány

Nem fizetett a Klik: kikapcsolták a gázt, elmarad a tanítás

Míg az USA-ban a heves havazások miatt nem mennek iskolába a gyerekek, addig nálunk egészen más a helyzet, a közös az egészben, hogy ott is és itt is hideg van.

2016.02.06 23:30ma.hu

Az atv.hu-nak helyi szülők arról számoltak be, hogy a Gyöngyöstarjáni Általános Iskolában pénteken a szolgáltató lekapcsolta a gázt, mert a Klik nem egyenlítette ki a számlát. A hétfői tanítás biztosan elmarad, a keddiről még semmilyen információt nem kaptak.

Az egyik szülő a lapnak elmondta: gyermeke osztályának Facebook-csoportjában próbálják megszervezni a hétfői ügyeletet. Az iskola egyelőre nem adott ki hivatalos tájékoztatást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.