Erre figyeljen, aki oda készül

A KKM a görögországi sztrájkokra hívja fel a figyelmet

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata a görögországi sztrájkok miatt kialakult helyzetre figyelmezteti a térségbe készülő magyar állampolgárokat.

2016.02.03 14:18MTI

A konzuli szolgálat honlapján szerdán megjelent tájékoztatásban kifejtik: a Görögországban kedd óta tartó sztrájkok miatt a bolgár hatóságok felhívták a gépjárművel Bulgáriából Görögországba utazók figyelmét a határátkelőhelyek bolgár oldalán kialakult jelentős torlódásra.

A konzuli szolgálat ezért azt javasolja az errefelé közlekedő magyar állampolgároknak, hogy elkerülő útvonalat vegyenek igénybe.

Emellett arra is felhívják a figyelmet, hogy Görögországban a nagyobb városokban, településekben országszerte útlezárásokra kell számítani.

Miután a sztrájkhullám általános jelleget öltött, mostantól szakaszossá vált vagy válhat a helyi és a nemzetközi tömegközlekedés is, így a közúti, vasúti, vízi és a légi közlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.