Szavaznak

Polgármestert és képviselő-testületet választanak vasárnap Szabolcsbákán

A hat képviselői helyért huszonkét független jelölt verseng egymással majd a voksoláson.

2016.02.03 01:26MTI

Polgármestert és helyi képviselőket is választanak vasárnap Szabolcsbákán - közölte a felső-szabolcsi község jegyzője hétfőn az MTI-vel.

Pappné Vass Erzsébet elmondta, az időközi választást azért írták ki az 1100 lakosú településen, mert tavaly november 11-én feloszlatta magát a képviselő-testület.

A polgármesteri tisztségért ismét induló Somogyi László (független) korábbi településvezető kihívója Takács László (független) alpolgármester, illetve Tóth Péter Pál, a Magyar Munkáspárt jelöltje lesz.

A hat képviselői helyért huszonkét független jelölt verseng egymással majd a voksoláson. A korábbi testület valamennyi tagja újrajelöltette magát.

A 984 szavazásra jogosult választópolgár reggel hat és este hét óra között adhatja le voksát a község egyetlen szavazókörében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.