Leszámolás

A Századvég Alapítvány lezártnak tekinti G. Fodor Gábor ügyét

Az alapítvány megdöbbenését fejezte ki az MSZP levele miatt, hogy "26 évvel a rendszerváltás után egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről".

2016.02.01 15:36MTI

A Századvég Alapítvány szerint miután G. Fodor Gábor a 888.hu portálon megjelent cikk miatt már elnézést kért az érintettektől, a cikket pedig eltávolították az oldalról, az ügy lezárult.

Így reagált a Századvég hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében annak kapcsán, hogy az MSZP vasárnap levélben fordult Lánczi Andráshoz, a Századvég Alapítványt vezető kuratórium elnökéhez, hogy az ügy miatt "számoltassa el" az intézet két igazgatóját. Az alapítvány megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy "26 évvel a rendszerváltás után egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről".

A Századvég Alapítvány közleményében arra kérte a Magyar Szocialista Pártot, hogy tartsa tiszteletben a demokratikus jogállami kereteket és ne avatkozzon be egy civil szervezet belső életébe.

A 888.hu portálon január 23-án jelent meg egy támadó hangvételű, a családtagok fényképével illusztrált cikk Tóbiás József MSZP-elnökről, feleségéről és kiskorú lányáról.

G. Fodor Gábor elnézést kért a 888.hu-n megjelent cikk miatt. A honlapon múlt csütörtökön megjelent bejegyzésben az áll: eljött a bocsánatkérés ideje.

"Hibát követtem el, mert megengedtem, hogy a politikai viták hevében megsértsünk egy embert és a családját. Túlmentünk egy határon. Ezért elnézést kérek" - írta. Hozzátette: "Tanultam belőle. Nem fogom engedni, hogy még egyszer ilyen előfordulhasson."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.