Elindult a Közbeszerzési Akadémia

Itt mindent megtudhat a közbeszerzésekről!

Az új közbeszerzési szabályozás címmel szakmai rendezvényt szervezett a Közbeszerzési Hatóság.

2016.01.27 14:35ma.hu
Rigó Csaba Balázs - Fotó: Közbeszerzési Hatóság

Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke nyitotta meg Az új közbeszerzési szabályozás című szakmai fórumot, mellyel hivatalosan is elindította a Hatóság Közbeszerzési Akadémia elnevezésű rendezvénysorozatát. A Hatóság 2016-ban havi rendszerességgel tart ingyenes konferenciákat, ezzel is erősíti a közbeszerzések szakmai támogatását és a jogalkalmazók munkájának könnyítését célozza meg. A szolgáltató hatóság célkitűzés jegyében. Prof. Dr. Patyi András, az NKE rektora ünnepélyes köszöntőjében kiemelte az oktatás és a szakmai együttműködés jelentőségét, üdvözölve a Hatóság ezirányú törekvéseit. Ennek jegyében adott otthont az egyetem a konferenciának.

Prof. Dr. Patyi András - Fotó: Közbeszerzési Hatóság

A szakmai rendezvényen az érdeklődők a Közbeszerzési Hatóság szakértőitől és más neves közbeszerzési szakemberektől hallhattak előadásokat az új közbeszerzési szabályozás egyes fontos kérdésköreiről. Szó volt többek között a közbeszerzési törvény 2015. decemberi módosításáról, a hiánypótlás és üzleti titok témaköréről, az öntisztázásról és a hirdetmények közzétételéről. A hallgatók választ kaphattak a közbeszerzési szerződésekkel kapcsolatos kérdéseikre, ideértve azok pénzügyi vonatkozásait is. A konferencián bemutatkozott a Hatóság új Szerződés Ellenőrzési Főosztálya is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.