Szakszervezetek

Lemondott Gaskó István a Liga elnöki posztról

Lemondott a Liga Szakszervezetek elnöki posztjáról Gaskó István február 18-i hatállyal. Jelezte azt is, hogy hétfőtől nem él elnöki jogaival.

2016.01.25 17:06MTI
liganet.hu

A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájának elnöke, Gaskó István a mai napon megtartott Elnökségi ülésen bejelentette tisztségéről történő lemondását 2016. február 18-i hatállyal. A LIGA elnöke a soron következő LIGA Tanácson adja vissza mandátumát, annak a testületnek, amely testület 1996 óta folyamatosan megválasztotta e tisztségre.

Az Elnökség a bejelentést tudomásul vette és köszönetet mondott az elnök eddigi, közel 20 éves munkásságáért, ugyanakkor felkérte Gaskó Istvánt, hogy töltse be a Liga Akadémia Kuratóriumának elnöki tisztségét, aki a felkérést elfogadta.

Az elnökség döntése értelmében a szervezet irányítását a Liga Tanács döntéséig a társelnökök látják el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.