Időközi

Varga Zsolt lett Kisherend polgármestere

Varga Zsolt független jelöltet választották polgármesternek a Baranya megyei Kisherenden vasárnap megtartott időközi választáson.

2016.01.25 07:51MTI

Korossy Ildikó jegyző tájékoztatása szerint az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a képviselő-testület tavaly októberben feloszlatta magát.

A vasárnapi voksoláson a 185 választásra jogosult közül 87-en adták le szavazatukat, ebből kettő volt érvénytelen. A független jelöltként induló Varga Zsoltra 83-an szavaztak, míg ellenfele, Ódor György munkáspárti jelölt két szavazatot kapott - ismertette.

A település négy képviselő-testületi helyét Gijon Andrea, Kormány Tamás, Sárkány Zoltán és Szabó Richárd nyerte el, valamennyien függetlenek.

Korossy Ildikó tájékoztatása szerint Varga Zsolt polgármesteri munkáját társadalmi megbízatásban látja majd el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.